Specialitásaink

concept

Koncepció & Stratégia
Tele vagyunk friss ötlettel – és tudjuk, miképp fejlesszünk belőlük stratégiailag erős, működő kreatív koncepciókat. Tudatos tervezéssel nem mindennapi márka-élményeket hozunk létre a kommunikáció klasszikus és vadonatúj digitális területein egyaránt.

branding

Márkaalkotás & Újjáépítés
Hiszünk abban, hogy bármely márkából tudatos tervezéssel sikeres brandet tudunk varázsolni. Új utakat keresünk, vásárlói érzelmeket kutatunk, és ezekre alapozva alakítjuk ki az új márkaszemélyiséget. Insightokra építünk, vagyis a célcsoport fejében motoszkáló értékes gondolatokkal hangoljuk össze a márka üzenetét, melyre következetesen építünk a szöveges és vizuális kommunikációban.

design

Design & Szövegírás
A Charlie’s elmék, szemek és kezek szeretnek elmerülni az alkotás folyamatában, legyen szó brandépítésről, csomagolástervezésről, sajtó, kültéri és digitális kampányokról vagy kreatív ambient megoldásokról.

Márkanevet, üzenetet alkotunk; a kommunikációs stratégiával összhangban kreatív szöveget írunk angol, német és magyar nyelven sajtóhirdetésekhez, PR cikkhez, TV- és rádióreklámokhoz, Facebook- és weboldalakra – mindig az adott márka stílusában.

project

 Projektmenedzsment
Mit ér a kreativitás hatékonyság nélkül? Minden projektnek az a célja, hogy megvalósuljon, méghozzá körültekintő kivitelezéssel. A Charlie’s-nál nem csupán a kreatív végeredményre fókuszálunk, hanem az idő- és költséghatékonyságra is az online projekt menedzsment rendszerünk segítségével, amely lehetővé teszi, hogy precízen átlássunk és effektíven rendszerezzünk minden munkafolyamatot.

SZAKTERÜLETEINK